Café - 09/06/2024
Comentarios (0)

La grandària del cafè molt marca una gran diferència en el sabor del teu cafè. Si bé la grandària del molt és només un factor que contribueix al sabor del cafè.  La grandària del cafè molt és important, ja que afecta la preparació, el sabor i l'extracció del cafè. Com el cafè no es dissol com el sucre, necessita l'ajuda de l'aigua per a extreure els sabors. 

Veure notícia completa

Café - 02/06/2024
Comentarios (0)

És probable que l'Aràbiga tingui centenars de milers d'anys, segons un nou estudi genètic que ha construït un arbre genealògic de l'espècie de cafè. Utilitzant gens de plantes de cafè de tot el món, els investigadors han pogut construir un arbre genealògic del tipus de cafè més popular del món, conegut pels científics com Coffea arabica i pels amants del cafè simplement com "arabica".

Veure notícia completa

- 26/05/2024
Comentarios (0)

El harmol és un compost de la família de les betacarbolinas, conegut pels seus efectes neurològics, que es troba en molts aliments, entre ells els grans de cafè, la carn, el peix o els cereals. Una recerca de científics espanyols ha descobert que aquesta substància millora la funció del múscul esquelètic i els paràmetres metabòlics associats a la qualitat de vida durant l'envelliment.

Veure notícia completa