Cafè Dalgona

Què és el cafè Dalgona?

· 19/04/2020

#quedatacasa ha fet treure la part més creativa de les persones i que inundem el món de les xarxes socials de tota mena de talent. Un dels quals més despunten és el món de la cuina i de les begudes. 

Una de les begudes més populars durant aquesta quarantena en les xarxes socials, ha estat el cafè Dalgona. Encara que l'origen d'aquesta beguda es remunta a una beguda tradicional de l'Índia, el Pakistan i Macau, coneguda com a Cafè batut, aquesta beguda va començar a guanyar popularitat a Corea, quan va aparèixer en un programa de televisió coreà. Arran d'aquí es va començar a viralitzar pel seu país i més tard pel món sencer gràcies també al fet que la gent passa més temps a casa. El nom de la beguda es deu al fet que té un aspecte molt similar a un famós dolç de corea del Sud, un caramel que es pot trobar sobretot als carrers de Myeongdong  i sol venir amb una figura en el seu interior. 

Tenir més temps lliure, la seva fàcil preparació i sobretot el seu caràcter “fotogràfic” han estat les claus que s'hagi convertit en tot un fenomen en xarxes socials.

Vols unir-te a aquest fenomen? Aquí et deixem els ingredients i els passos que has de seguir.

Ingredients que necessites, tots amb la mateixa proporció:

  • 2 Cafè instantani o cafè expresso. 
  • 2 cullerades de sucre.
  • 2 cullerades d'aigua calenta. 

Passos a seguir:

  1. Mescla el cafè instantani o expresso i el sucre.
  2. Afegeix aigua calenta.
  3. Batre i batre la mescla fins a aconseguir una espècie de mousse de cafè. Veureu que el color va canviant, quan tingui un color clar i es formin pics, estarà llesta. 
  4. Col·locar un got, afegeix gel i la llet fins a deixar un buit per a col·locar la crema.
  5. Amb una cullera, col·locar la crema de cafè sobre la llet. 
  6. Llest! Ara a fotografiar la beguda,  beure-t'ho i gaudir!


T'atreveixes a provar-ho? ;)