cafetería

Edimburg per a amants del cafè

· 29/08/2021

Encara que per a molts ja s'han acabat les vacances i és temps de tornar a la rutina, recorda que sempre és bo fer alguna escapada de cap de setmana durant l'any, et portem les ciutats europees pensades per a amants del cafè.

Europa és el mercat consumidor de cafè més gran del món, l'amor dels europeus pel cafè no té rival. La Confederació de la Indústria Britànica va descobrir que els europeus consumeixen més cafè que qualsevol altre continent. Selecta va analitzar diferents dades inclòs el preu del cafè, qualitat i quantitat de cafeteries, cafeteries amb WI-FI gratuït i importacions de cafè per país. Després aquestes dades se li va atribuir una puntuació d'un a deu i es va fer una mitjana per a descobrir quina ciutat d'Europa era la millor per a coffee lovers.

Segons aquesta recerca, Edimburg va ser la que va obtenir millor puntuació ocupant el primer lloc, seguit d'Amsterdam, Florència, Dublín i Anvers.

La recerca va proporcionar la ciutat que paga proporcionalment més en comparació amb el salari mitjà. Totes les ciutats italianes analitzades, van figurar en el top 10 de preu del cafè enfront del salari diari, Zurich , es va situar en el cim amb un cafè que costa el 2,47% del salari mitjà diari. Grècia, en canvi va ocupar l'últim lloc per assequibilitat, un cafè representa el 15% de salari mitjà.

Com a interès dels consumidors en el cafè, Selecta va mirar el volum de cerca en google per a la paraula “Cafè”. Els habitants d'Amsterdam eren els que estaven més interessats pel cafè, mentre que Biolorrússia els que menys.

Amb Google Maps, es van poder analitzar les ressenyes mitjana de cafeteries en cada ciutat. Cluj-Napoca i Bucarest a Romania van ocupar els primers llocs, en canvi, Milà va ser l'últim amb les pitjors crítiques mitjanes per a les seves cafeteries.

Itàlia també va tenir quatre ciutats entre les 10 principals pel nombre de cafeteries per càpita. No obstant això, Edimburg, al Regne Unit, tenia la major quantitat de cafeteries i la major quantitat amb Wi-Fi gratuït.

La major part d'Europa de l'Est estava en l'últim lloc d'aquestes categories, i Ucraïna i Rússia no tenien moltes cafeteries en comparació amb altres nacions europees.

Finalment, Selecta va comparar les estadístiques d'importació de cafè amb el PIB i la població per a veure quin país consumeix més cafè en proporció a diferents factors. En proporció al PIB d'un país, Bòsnia es va situar al capdavant amb la major despesa en importació de cafè. Pel que fa a la població, Bèlgica va encapçalar la llista.

Referències:

Research reveals Edimburgh as the coffee capital of europe

Edimburgh is europe paradise for coffee lovers says research from selecta

Study reveals the best european cities for coffee lovers